Synesis – kako ga naručiti

Novi korisnici

Ukoliko još do sada niste korisnik našeg programa, preporučamo da prije odluke o kupovini dođete na prezentaciju kod nas.
Cilj prezentacije je ustanoviti vaše potrebe i utvrditi u kolikoj mjeri naš program udovoljava vašim zahtjevima. Ovo se posebno odnosi na moguće specifičnosti vašeg poslovanja, koje možda nisu obuhvaćene programom.
Program Synesis je standardni proizvod, namijenjen širokom tržištu i nije moguća njegova naknadna modifikacija prema potrebama pojedinog korisnika. Vaše želje i prijedlozi uvijek su dobrodošli – na temelju njih program se stalno mijenja i razvija. Ali u program se ugrađuju samo ona svojstva koja imaju potencijalno veći broj korisnika i čija ugradnja neće nanijeti štetu već postojećim korisnicima. Stoga je vrlo važno da tijekom prezentacije – razgovora utvrdimo eventualna odstupanja programa od vaših zahtjeva kako biste ih bili svjesni prije odluke o kupovini.

Prezentacija se održava u našem prostoru, uz prethodnu najavu. Ako želite dogovor za prezentaciju, nazovite telefonom i dogovorite termin.

 

Dosadašnji korisnici

Ukoliko već koristite ili poznajete naš program i znate što želite naručiti, narudžbu nam možete poslati mailom ili faxom ili naručiti direktno preko stranica www.global.hr
Na ovaj način možete naručiti i program i nadogradnje programa na aktualne verzije.

 

Mailing lista

Ukoliko želite od nas mail-om primati obavjesti o novostima i ponude za zamjenske verzije modula prilikom promjene zakonskih propisa, upišite se na našu mailing listu. Podatke o vašoj tvrtki isključivo ćemo koristiti za informiranje o našim proizvodima i nećemo ih nikada proslijediti trećim licima.