O nama

Nekoliko riječi o nama

iligsoft_logo
ILIGSOFT

ILIGSOFT d.o.o. poduzeće je koje se bavi proizvodnjom software-a, izradom i hostingom internet stranica, proizvodnjom i implementacijom VOIP tehnologije, punjenjem i reparacijom tonera i tinti za printere, fotokopirnom djelatnosšću, zastupanjem, te proizvodnjom, prodajom i servisom informatičke opreme.

Poduzeće je osnovano 1993 godine u Slavonskom Brodu. Od tada kontinuirano povećavamo našu ponudu te kvalitetu proizvoda i usluga, a naš stručni tim u mogućnosti je u najkraćem roku odgovoriti na sve Vaše zahtjeve, te Vam riješiti i najsloženije probleme.
Zadovoljstvo naših klijenata primarni je cilj našeg poduzeća.


Naši timovi

Naši timovi
Naši timovi

U slopu našeg poduzeća za svaku djelatnost okupili smo tim stručnjaka koji radi isključivo na tom području. Naravno, timovi se po potrebi međusobno nadopunjuju, a radom i koordinacijom među timovima brinu se voditelji timova.

Naši timovi uključuju zaposlenika naše tvrtke, kao i vrhunske vanjske suradnike, te time osiguravamo da svi segmenti našeg poslovanja budu na visokom “zavidnom” nivou.


Preporuke

DOM ZDRAVLJA SLAVONSKI BROD

Za pružanje usluga web hostinga odabrali smo tvrtku ILIGSOFT d.o.o. prvenstveno zbog toga što smo u širini njihove ponude mogli odabrati optimalan paket usluga koji u potpunosti zadovoljava naše potrebe.

Tijekom poslovne suranje spoznali smo da osim široke ponude, tvrtku ILIGSOFT d.o.o. karakterizira i vrhunska kvaliteta korisničke podrške, brzina u otklanjanju problema, te iznimna susretljivost osoblja, stoga zadovoljni suradnjom, možemo tvrtku ILIGSOFT d.o.o. preporučiti kao pouzdanog, profesionalnog i korisniku prijateljski naklonjenog partnera.

Za Dom zdravlja Slavonski Brod

Ivan Bašić, dipl inf.


HRVATSKI INSTITUT ZA POVIJEST – SLAVONSKI BROD

Poštovani,

Ovim putem izražavamo našu najiskreniju zahvalnost na Vašoj iznimnoj poslovnoj profesionalnosti u pružanju usluga web hostinga s mnoštvom mail adresa koja se prije svega odnosi na vrhunsku kvalitetu podrške, brzinu reakcije tehničke podrške te zavidnu dostupnost usluge.

S uvjerenjem u nastavak uspješne poslovne suradnje,

Srdačan pozdrav,

Domagoj Maratović, v.r.

stručni suradnik u HIP SB


MIDES ZAGREB

Tvrtka ILIGSOFT d.o.o. iz Slavonskog broda je naš dugogodišnji partner za programska rješenja o kojoj slobodno možemo izraziti samo najpovoljnije mišljenje. Posebno bismo istaknuli fleksibilnost i brzo rješavanje tekućih pitanja, te pristupačnost i ljubaznost cijelog tima. I ubuduće ćemo nastaviti suradnju sa tvrtkom ILIGSOFT d.o.o., te je čvrsto preporučamo kao profesionalnu i pouzdanu tvrtku s pristupačnim cijenama i optimalnim rješenjima.

Sanja Ciglenjički


Autoškola TEMPRA

Ovim putem se zahvaljujemo na neizmjernoj poslovnoj profesionalnosti i vrhunskoj kvaliteti usluga.

“ILIGSOFT” d.o.o. kao naš dugogodišnji partner pronašao je izvrsna rješenja u uslugama web hostinga koje su zadovoljile sve naše potrebe. Preporučili bismo “ILIGSOFT” d.o.o. kao pouzdanog i pristupačnog partnera, te smo uvjereni u uspješan nastavak poslovne suradnje kao i svih prijašnjih godina.

Srdačan pozdrav.

Direktor

Darko Sabo


I mnoge druge tvrtke i ustanove …