Web hosting

Web hosting (smještaj Vaših stranica na naše servere)

Web hosting
Web hosting

Što je to Web Hosting? Smještaj web stranica (engl. web hosting) je usluga postavljanja web stranica na naše poslužitelje (engl. servere). Odabir pravog partnera za postavljanje internet stranica značajan je zbog utjecaja na brzinu pristupa i sigurnost na Vašim internet stranicama.

Vaša web stranica treba pouzdani i profitabilan hosting. Naš web hosting je poznat po svojoj sigurnosti i dostupnosti svjetske klase te podršci, koja je temelj našim klijentima za potrebne uspjeha u online svijetu.

Naš web hosting uključuje slijedeće značajke:

  • Siguran FTP za brz i pouzdan prijenos datoteka
  • Web zasnovan e-mail (web mail), uključujući i pogodnost prosljeđivanja e-maila
  • Podršku za internet trgovine (shopping cart software)
  • Opsežne i detaljne statistike web stranica, kako biste pratili svoj uspjeh

E-mail hosting:

E-mail hosting
E-mail hosting

Bilo da vaš posao koristi Outlook, BlackBerry, iPhone, ili bilo koji drugi e-mail klijent ili uređaj, uvijek ćete imati pristup svojoj elektroničkoj pošti – isporučenoj gdje god Vi to želite i na način na koji to želite. Uključuje firewall, spam, antivirusnu zaštitu.

  • POP / SMTP E-mail
  • Web zasnovan e-mail (web mail)
  • Filtriranje od virusa i neželjenih poruka

Na temelju dosadašnjeg iskustva, kreirali smo nekoliko web hosting paketa koji će Vam pomoći pri odabiru svih elemenata potrebnih za smještaj vaših stranica na internet. Svaki od pakteta kreiran je tako da se uz nadoplatu može nadopunjavati po Vašim željama (od veličine prostora za smještaj stranica, količine podataka za prijenos – bandwith-a, broja e-mail adresa, domene, poddomena i sl.).

Tražite pouzdanog partnera u prezentaciji vaših internet stranica, trebate brzinu, kvalitetu i dosupnost u svakom trenutku – odaberite neki od naših Web Hosting paketa!


Za detalje, molimo, nazovite ili nas kontaktirajte putem telefona (091/4455-555), Skype-a (gigo4446)