Reklame, natpisi i oblici od stiropora

S obzirom na cijenu proizvoda, lagano rukovanje i postavljanje vrlo je pogodan za izradu kreativnih proizvoda. U konačnici naši proizvodi su logotipi firmi, koji se postavljaju u unutarnje ili vanjske prostore te na fasade i sl. Otporan je na vanjske utjecaje zbog specifičnog načina koji koristimo za završnu obradu.

Reklame, natpisi i oblici od stiropora
Reklame, natpisi i oblici od stiropora

Izrađujemo logotipe, slova i oblike za scenografiju i kazališta, natpise za koncerte, sportska i kulturna događanja te druge manifestacije.

Naši proizvodi svoju primjenu nalaze i u školama kako za razne priredbe, tako i za likovni odgoj, a u vrtićima kao izvanredan materijal za bojanje i kreativno izražavanje djece, kao i za priredbe, rođendane, ukrašavanje izloga i reklamne natpise.

Apsolutno prilagođeni svakoj prigodi, naši proizvodi često se mogu vidjeti i kao dekoracije na vjenčanjima (natpisi “Dobro došli dragi gosti” ili imena mladenaca u srcu i sl. – pogledajte naš portfolio), rođendanskim zabavama, pa i kao kućni brojevi koji dodatno ukrašavaju pročelja kuća ili zgrada.

Pošto se cijela obrada radi putem računala i kompjuterski upravljanih strojeva, u mogućnosti smo izraditi sve ono što Vam padne na pamet, u boji, fontu i veličini koju zaželite.

Dodatne 3D efekte postižemo različitim načinima osvjetljenja iza stiropora, tako da u konačnici dobivate prekrasan ambijent ili reklamu.

Ukoliko trebate i stručni savjet pri odabiru ili izradi logotipa ili motiva koji želite da Vam se napravi od stiropora, naši stručnjaci stoje Vam na raspolaganju.


Već sad, ako ste naš stalni korisnik, imate mogućnost dostavljati nam materijale putem maila ili Skype-a, a uskoro planiramo uvesti i dodatnu uslugu za naše klijente koja će Vam dodatno uštediti vrijeme. Radi se o dostavi gotovih materijala na Vašu lokaciju. Za detalje, molimo, nazovite ili nas kontaktirajte putem Skype-a na:


Moj status

 

Logotipi


Natpisi i reklame


Razni oblici