Izrada programa

Proizvodnja software-a (programa i programskih rješenja)

programska_rjesenja
Programska rješenja

Sva naša programska rješenja rade pod Windows OS-om
Od samog početka razvoja naših programskih rješenja, uvidjeli smo prednosti i jednostavnost korištenja Microsoft Windows operativnih sustava za korisnike, te sva svoja programska rješenja gradili na toj platformi.


Znajući da su korisniku njegovi podaci jedan od najvažnijih elemenata u njegovom poslovanju, pomno smo proučili sve programske jezike, te se odlučili za programski jezik Clarion for Windows tvrtke SoftVelocity.

Clarion u odnosu na druge programske jezike nudi pravi relacijski model podataka sa izuzetno brzim pristupom i odazivom baze, a ujedno i vrhunsku sigurnost od “pucanja baza”, gubitka podataka i sl. Iz istog razloga danas dosta banaka, kao podlogu za svoja informatička rješenja, pored Oracle-a koriste i Clarion. Za razliku od nekih drugih programskih jezika, aplikacija napisana u Clarionu sa njihovom TopSpeed bazom, ne obvezuje krajnjeg korisnika na dodatno godišnje plaćanje licencnih prava tvrtki SoftVelocity.

Pored naših standardnih (gotovih) programskih rješenja, naši stručnjaci u mogućnosti su izraditi Vam i specifična programska rješenja po Vašim željama i narudžbama.


Pregled naših standardnih (gotovih) rješenja

  • CASH BOX – programski paket za vođenje maloprodajnih trgovina te praćenje prodaje
  • FiKSSus – Financijsko Knjigovodstveno Skladišni SUStav
  • IGRAONICA – program za praćenje poslovanja igraonice
  • IS TRIS – naš besplatni remake poznate igrice tetris
  • MURPHY LAW – naš besplatni program sa kolekcijom poznatih Murphy-evih zakona
  • VIDEOTEKA – program za uspješno vođenje videoteke